Termeni și condiții de utilizare

SC CAMI-CLOD IMPEX SRL vă ofera accesul la site-ul https://www.cato.ro/ și utilizarea acestuia sub rezerva acceptării termenilor și condițiilor, de aceea vă rugăm să le citiți cu atenție.

Prezentul document stabilește termenii și condițiile ce reglementează utilizarea acestui site web, precum și modalitatea de achiziționare a produselor.

Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site, implică acceptarea acestor termeni și condiții.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Acest site este administrat de SC CAMI-CLOD IMPEX S.R.L. Întregul conținut al paginii este protejat prin legislația românească și internațională a drepturilor de autor. Proprietarul drepturilor de autor este SC CAMI-CLOD IMPEX S.R.L. Aveți permisiunea de a tipări sau descărca elemente web (imagini, texte, grafice, simboluri, scripturi, programe și alte date) din diferite zone ale paginii doar pentru utilizare proprie, non-comercială. Folosirea fără acordul SC CAMI-CLOD IMPEX S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislatiei în vigoare.

POLITICA DE UTILIZARE A SITEULUI

Prin accesarea și utilizarea acestei pagini, va asumați riscul și responsabilitatea totală pentru utilizarea ei și a Internetului. Vizitarea paginii implică acceptarea acestor termeni și condiții. SC CAMI-CLOD IMPEX S.R.L. nu garantează că pagina va funcționa neîntrerupt sau fără erori sau că defectele din pagină vor fi corectate. Nici una din informațiile ori datele prezentate nu crează obligații în sarcina SC CAMI-CLOD IMPEX S.R.L.

CONDIȚII DE RETURNARE

Ne dorim să fiți pe deplin mulțumit atunci când cumpărați produse de la noi. Dacă totuși, din anumite motive, nu sunteți mulțumit de produsele comandate, le puteți returna iar noi vă vom returna contravaloarea acestora. Conform legislației, clienții pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, fără semne de uzură sau murdărie, cu toate etichetele intacte, în termen de 14 zile calendaristice de la primire, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv, anunțând acest retur în prealabil, DOAR ÎN SCRIS, pe adresa de email de pe pagina de contact. În cererea de retur, nu uitați să menționați numărul comenzii. Nu se iau în considerare cererile de retur telefonice sau sosite pe alte căi online. Puteți opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achiziționarea altor produse din magazinul nostru. Clientul beneficiaza de un retur gratuit, fara cheltuieli de transport. După recepționarea coletului supus returului și constatarea îndeplinirii condițiilor de returnare, SC CAMI-CLOD IMPEX S.R.L. va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 14 zile calendaristice de la data primirii returului.

! IMPORTANT Nu expediați coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fără nici un fel de notificare ulterioară.

Orice retur care nu respectă condițiile de mai jos va fi refuzat.

Condiții de returnare

1. Returnarea se face  prin intermediul oricarei firmei de curierat livrată direct la adresa indicată, din emailul primit. 

2. Dacă nu primiți același produs/mărime/culoare pe care ați comandat-o, produsul se poate returna fără a plăti taxa tur-retur.

! IMPORTANT Este posibil să existe diferență de nuanță față de cea din poză datorită luminii, precum și a setărilor monitoarelor.

- Toate produsele au termen de garanție 30 de zile pentru deficiențele de calitate prevăzute în HG 665/1995. Reclamațiile întemeiate vor fi rezolvate de către SC CAMI-CLOD IMPEX S.R.L. prin înlocuire, remediere sau restituirea contravalorii după caz, conform legi 449/2003.

- Cheltuielile legate de înlocuirea produselor defecte, de remedierea sau de restituirea contravalorii acestora vor fi suportate de către SC CAMI-CLOD IMPEX S.R.L.

- Consumatorul nemulțumit de modul de rezolvare a reclamației sale poate să se adreseze Oficiului pentru Protecția Consumatorilor sau, după caz, instanțelor judecătorești competențe.

CONFIDENȚIALITATE

SC CAMI-CLOD IMPEX S.R.L. se angajează să respecte cu strictețe confidențialitatea datelor clienților și se angajează să nu transmită datele personale ale clienților către terți. Datele solicitate pe acest site sunt cele legate de procesul de facturare, respectiv: numele, prenumele, codul numeric personal, numărul de telefon, domiciliul și adresa de email. Prin completarea și trimiterea formularului de comandă de pe site, sunteți de acord ca numele și datele dvs. personale să intre în baza de date a companiei SC CAMI-CLOD IMPEX S.R.L., care își rezervă dreptul de a prelucra, publica, utiliza pentru acțiuni de reclamă, marketing și publicitate informațiile mai sus menționate, fără alte obligații și plăți ulterioare față de persoana dvs.

SC CAMI-CLOD IMPEX S.R.L. nu încurajează SPAM-ul, nu comercializează, nu oferă și nici nu face schimb de adrese de e-mail obținute prin intermediul acestui site.

PROMOŢII

NEWSLETTER ȘI ALTE INFORMAȚII

Abonarea la newsletter esta gratuită și implică acordul tuturor specificațiilor din această secțiune. Pentru dezabonare este suficient să ne trimiteți un mesaj în acest sens. Mesajul trebuie să vina de pe adresa de mail pentru care doriți dezabonarea.

Suntem 100% anti-spam! Nu închiriem, vindem sau înstrăinam sub nici o formă datele abonaților noștri unor terțe părți, cu excepția cazurilor prevăzute expres de lege.

DISPUTE ȘI CONFLICTE

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalida, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu lansarea comenzii online (sau telefonice), clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acesteia fiind aceeași cu un contract valabil încheiat între cele două părți. Acest magazin online funcționează conform prevederilor legale ale Statului Român. Orice conflict apărut între SC CAMI-CLOD IMPEX S.R.L. și parteneri se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabila, prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil soluționarea conflictelor este de compententa instanțelor românești, conform legilor in vigoare.

SC CAMI-CLOD IMPEX S.R.L. își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără notificare în prealabil.

Produsul a fost adăugat în lista de dorințe

Acest site utilizează cookie-uri. Regăsești mai multe informații pe pagina - Politica de utilizare Cookies (citește). Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugăm să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora.