Modalități de plată

1. În sistem ramburs

Dacă selectaţi ca şi modalitate de plata "Ramburs la primirea coletului", valoarea totală a comenzii se va achita în momentul în care curierul livrează coletul.

2. Online cu card bancar

Dacă selectaţi ca şi modalitate de plata "Online cu card bancar" veţi fi direcţionat către partenerul nostru de plăti online securizate MOBILPAY. După ce introduceţi datele personale în formularul de plăti online, veţi fi redirecţionat pe site-ul nostru pentru mesajul de confirmare a plăţii. Pentru plata online se acceptă carduri de credit sau debit emise sub una dintre siglele: Visa, Mastercard, Discover, American Express, JCB, Wright Express (detalii pe www.mobilpay.ro). Dacă plata s-a efectuat cu succes comandă va fi trimisă către noi. În cazul în care pe parcursul procesului de plata intervine o eroare (renunţaţi la plata, nu aveţi bani suficienţi în cont, cardul este expirat, etc) la sfârşit veţi primi un mesaj de eroare iar comanda este anulată.

Produsul a fost adăugat în lista de dorințe

Acest site utilizează cookie-uri. Regăsești mai multe informații pe pagina - Politica de utilizare Cookies (citește). Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugăm să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora.